Aanbieding!

Stage Servicepakket

Oorspronkelijke prijs was: €120,00.Huidige prijs is: €95,00.

Met het Stage Servicepakket begeleiden wij je volledig met de aanvraag van de ‘Verklaring van Rechtswege’ voor een stage op Curaçao. Bij dit pakket verzamel je zelf de benodigde documenten voor de aanvraag in Nederland en verzorgen wij het indienen van de documenten bij de daarvoor bestemde overheidsorganisatie op Curaçao. Na de aanschaf van dit pakket kun je direct aan de slag! Pakketten zijn voor één persoon. Ben je met meer? Gebruik dan onze groepskorting!

Aantal Groepskorting Stukprijs
2 15% 80,75
3 20% 76,00
4 25% 71,25
5+ 30% 66,50

Beschrijving

Dit pakket is inclusief:

 • Alle stappen met instructies om de benodigde documenten te verzamelen welke je nodig hebt voor de aanvraag van de Verklaring van Rechtswege voor het lopen van een stage op Curaçao;
 • Alle benodigde brieven, formulier en overheidscontacten om de documenten voor de aanvraag van de Verklaring van Rechtswege aan te kunnen vragen;
 • Een persoonlijk account om alle individuele documenten voor de aanvraag van de Verklaring van Rechtswege’ te kunnen oploaden;
 • Het indienen van de aanvraag bij de immigratiedienst op Curaçao;
 • Alle informatie betreft het regelen van de ziektekostenverzekering met buitenlandse dekking;
 • Begeleiding via onze helpdesk bij eventuele onduidelijkheden of problemen.

Aandachtspunten:

 • Om de aanvraag van de stagevergunning uit te voeren brengt de Curaçaose overheid de stagiair Ang. 525,- aan legeskosten in rekening. Dit bedrag is niet opgenomen in de pakketprijs en dient bij de aanvraag van de vergunning te worden voldaan. Daarnaast dien je rekening te houden met kosten voor de aanvraag van de diverse documenten. Dit verschilt per gemeente en ligt rond de € 45.- per aanvraag;
 • Wi je de aanvraag zelfstandig indienen bij de immigratiedienst van Curaçao? Neem dan ons Stage Budgetpakket af en bepaar kosten;
 • Ben jij ook nog op zoek naar goede huisvesting? Kijk dan eens op Huisvesting Curaçao of Kamers op Curaçao.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

cropped-Logo-Vergunning-Curacao-Lichtblauw.png
Vergunning Curaçao

Portal toelatingsdienst gegevens

  Ontdek Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

  Kennis Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_.png

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Bestemming Curaçao

  Ontdek alles over onze uiteenlopen diensten voor je komst naar Curaçao en stel je eigen bucklist op voor jouw verblijf. Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze handige Curaçao diensten…!