Aanbieding!

Sedula Budgetpakket

Oorspronkelijke prijs was: €59,50.Huidige prijs is: €34,50.

Om langer dan zes maanden per jaar te mogen verblijven op Curaçao dien je je in te schrijven op het eiland en uit te schrijven bij je gemeente in Nederland. Via dit Sedule budgetpakket begeleiden wij je stap voor stap met dit proces. Hierbij ontvang je alle benodigde documenten, formulieren, begeleidende brieven en overheidscontacten om dit te regelen. Bij onduidelijkheden of problemen maak je gebruik van onze helpdesk. Pakketten zijn voor één persoon. Ben je met meer? Gebruik dan onze groepskorting!

Aantal Groepskorting Stukprijs
2 15% 29,33
3 20% 27,60
4 25% 25,88
5+ 30% 24,15
Categorieën: ,

Beschrijving

Dit pakket is inclusief:

 • Alle benodigde documenten (downloads) vanuit overheidsinstanties voor de aanvraag van de verblijfsvergunning;
 • Alle begeleidende brieven voor de aanvraag van de overheidsdocumenten ten behoeven van de verblijfsvergunning;
 • Alle adressen, routes en eventuele contactpersonen, nodig voor de aanvraag van de verblijfsvergunning;
 • Alle instructies voor het uitschrijven uit Nederland;
 • Alle instructies om binnen twee weken, afhankelijk van de drukte bij de overheidsdiensten je in te schrijven op Curaçao;
 • Alle kostbare tips om kosten en tijd te besparen zodat je niet in de problemen komt bij het aanvragen van je verblijfsvergunning;
 • Begeleiding per e-mail of telefonisch bij vragen en/of onduidelijkheden gedurende de aanvraag;
 • Nogmaals: bij dit pakket dien je reeds in het bezit te zijn van de ‘Verklaring van Rechtswege’. Zo niet, neem dan het ‘Plus’ pakket af.

Aandachtpunten:

 • Om in aanmerking te komen voor de Sedula dien je allereerst in het bezit te zijn van de ‘Verklaring van Rechtswege’. Zonder deze verklaring kun je de Sedula niet aanvragen. Heb je zowel de ‘Verklaring van Rechtswege nodig als de ‘Sedula’ dan kun je het beste het ‘Pluspakket‘ afnemen. Met dit pakket ontvang je een korting op basis van de afzonderlijke vergunningspakketten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

cropped-Logo-Vergunning-Curacao-Lichtblauw.png
Vergunning Curaçao

Portal toelatingsdienst gegevens

  Ontdek Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

  Kennis Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_.png

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Bestemming Curaçao

  Ontdek alles over onze uiteenlopen diensten voor je komst naar Curaçao en stel je eigen bucklist op voor jouw verblijf. Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze handige Curaçao diensten…!