Helpdesk

Waarmee heb jij begeleiding nodig...?

Jouw helpende hand voor en op Curaçao.

Wanneer je voor de eerste keer een vergunning aan gaat vragen om te mogen werken, wonen of stage lopen op Curaçao dan zit je wellicht boordevol met vragen. Dat is logisch omdat je van te voren niet alles kunt overzien wat belangrijk is. Naast je vergunningen zijn er misschien ook nog wel meer zaken waarbij je hulp wenst of die je moet regelen om zorgeloos te kunnen arriveren op Curaçao. Denk hierbij aan je verzekeringen, vervoer, huisvesting en of andere belangrijke zaken. Vergunning Curaçao is onderdeel van Bestemming Curaçao en met al deze zaken kunnen wij je eenvoudig begeleiden waardoor je er niet alleen voor staat. 

Heb jij een inhoudelijke vraag over het regelen van je vergunning kijk dan eerst even bij FAQ en tips voor een antwoord.
Welke vergunning heb jij nodig om te komen wonen, werken en of stage lopen op Curaçao? Gebruik ons handige formulier voor een gratis advies op maat!

Helpdesk formulier

Stel hier je vraag en wij berichten je zo spoedig mogelijk...!

  cropped-Logo-Vergunning-Curacao-Lichtblauw.png
  Vergunning Curaçao

  Portal toelatingsdienst gegevens

   Ontdek Curaçao

   Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

   Kennis Curaçao

   Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

   Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_.png

   Vrijwilligerswerk Curaçao!

   Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

   Curaçao beleef je met elkaar!

   Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!

   Huisvesting op Curaçao!

   Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

   Stagelopen op Curaçao

   Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

   Vervoer Curaçao

   Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

   Horecawerk Curaçao!

   Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

   Bestemming Curaçao

   Ontdek alles over onze uiteenlopen diensten voor je komst naar Curaçao en stel je eigen bucklist op voor jouw verblijf. Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze handige Curaçao diensten…!