Aanbieding!

Subdiensten Pakket Werk

Oorspronkelijke prijs was: €120,00.Huidige prijs is: €79,50.

Ben jij naast je werkvergunning ook nog op zoek naar goede huisvesting op Curaçao dan is het Subdiensten pakket interessant voor jou. Met dit pakket helpen wij je met de werkvergunning en daarbij begeleiden wij je ook met de huisvesting via ‘Kamers op Curaçao‘ of ‘Huisvesting Curaçao‘. Pakketten zijn voor één persoon. Ben je met meer? Gebruik dan onze groepskorting!

Aantal Groepskorting Stukprijs
2 15% 67,58
3 20% 63,60
4 25% 59,63
5+ 30% 55,65

Beschrijving

Subdiensten Pakket

Ben jij naast je werkvergunning ook nog op zoek naar goede huisvesting op Curaçao dan is het Subdiensten pakket interessant voor jou. Met dit pakket helpen wij je met de werkvergunning en daarbij begeleiden wij je ook met de huisvesting. Inclusief dit pakket begeleiden wij je met:

 

Services en diensten

 • Het vinden van geschikte huisvesting via HuisvestingCuracao.com of KamersopCuracao.com;
 • Het begeleiden van de werkvergunning (verklaring van rechtswege);
 • Het adviseren in vliegticket, verzekering(en), vervoer en overige vragen over Curaçao;
 • Buiten de bovenstaande begeleiding om kun je gedurende je verblijf op Curaçao altijd bij ons terecht indien er vragen of problemen zijn.

 

Aandachtspunten

 • Om de aanvraag van de werkvergunning uit te voeren brengt de Curaçaose overheid de aanvrager Ang. 615,- aan legeskosten in rekening. Dit bedrag is niet opgenomen in de pakketprijs en dient bij de aanvraag van de vergunning te worden voldaan. Daarnaast dien je rekening te houden met kosten voor de aanvraag van de diverse documenten. Dit verschilt per gemeente en ligt rond de € 45.- per aanvraag;
 • De begeleiding van de werkvergunning betreft het werk budgetpakket.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

cropped-Logo-Vergunning-Curacao-Lichtblauw.png
Vergunning Curaçao

Portal toelatingsdienst gegevens

  Ontdek Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle leuke activiteiten, winkels, evenementen, uitgaansgelegenheden, stranden en hidden gems opgeschreven zodat jij jouw bucket list kan maken voor aankomst!  

  Kennis Curaçao

  Op onze overkoepelende website Bestemming Curaçao hebben onze huurders alle belangrijke kennisitems opgeschreven zodat jij goed voorbereid aankomt op Curaçao!

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_.png

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Bestemming Curaçao

  Ontdek alles over onze uiteenlopen diensten voor je komst naar Curaçao en stel je eigen bucklist op voor jouw verblijf. Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze handige Curaçao diensten…!